Het MiniMuzikantjes Kinderboek

Het kinderboek neemt je mee met de vriendjes Feetje, Belle, Bembem, Fien en Fretje, naar het land waar de MiniMuzikantjes wonen.
Ze zijn gevraagd om een optreden te verzorgen voor het Emotiefestijn.
Terwijl ze druk aan het oefenen zijn, komen er heel wat emoties bij kijken.

Gaat het ze toch lukken om een spetterend optreden neer te zetten met elkaar?

 

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan het ontwikkelen van het MiniMuzikantjes kinderboek.
Het kinderboek is bedacht door Jennie de Weerd en de verhaaltjes zijn geschreven door Melanie de Vreede. De illustraties worden op dit moment getekend door Heleen Klopper.

Het boek neemt je mee met de vriendjes Feetje, Belle, Bembem, Fien en Fretje, naar het land waar de MiniMuzikantjes wonen. Ze zijn gevraagd om een optreden te verzorgen voor het Emotiefestijn. Terwijl ze druk aan het oefenen zijn, komen er heel wat emoties bij kijken.  Gaat het ze toch lukken om een spetterend optreden neer te zetten met elkaar?

Het boek bestaat uit 5 verhaaltjes die los van elkaar te lezen zijn én ook uiteindelijk 1 geheel vormen. Daarnaast legt het boek de verschillende emoties die een kind kan ervaren uit.

Het kinderboek zal uíterlijk voor de decembermaand van 2018 klaar zijn.

 

Bestel nu het Kinderboek van de MiniMuzikantjes!

Doordat we het kinderboek in eigen beheer zullen laten drukken en uitgeven, kunnen mensen vanaf nu een pre-order doen voor €15,-
Dit houdt in dat je alvast het kinderboek koopt, je adresgegevens achterlaat en het kinderboek vóór de decembermaand in huis hebt!

Klik hier voor meer informatie over het MiniMuzikantjes Kinderboek!