Onze hoogtepunten van 2018

Wat was 2018 een fantastisch jaar!

De kerstvakantie staat voor de deur en dan ineens is het jaar 2018 al bijna voorbij.

Wat zijn we dankbaar voor alle lieve, mooie, inspirerende, dappere kinderen en gezinnen die we hebben mogen begeleiden tijdens de lessen, coaching en trainingen! Elk uur van begeleiding, op welke manier dan ook, was een feestje.

Hierbij willen we terugblikken op een jaar vol verbinding & groei.

Verbinden & Groei

Voor het jaar 2018 stonden de woorden: ‘verbinden’ en ‘groei’ bij ons centraal.
Verbinden heeft zich geuit in het werken vanuit ons hart en met aandacht voor het kind. We willen ons oordeelloos verbinden en we werken graag samen met ouders/opvoeders en besteden tijd en aandacht om een relatie op te bouwen. Verbinden werkt magisch en is een belangrijke kernwaarde geworden van Kindertraining Nederland.
We zien het leven als een cirkel van leren, vallen, leren, opstaan etc. en wat houden we hier van! Hierdoor blijven wij zelf ook groeien en bloeien. Als wij persoonlijk en als professional stoppen met groeien, stopt het bedrijf ook met groeien. ‘Groei’ heeft zich het afgelopen jaar geuit in onze leergierigheid, handelen en letterlijke groei in de samenstelling van het team. Verschillende professionals hebben het afgelopen jaar een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Kindertraining Nederland.
Dankbaar blikken we dan ook terug:
De allereerste Lekker In Mijn Vel training op school
In maart 2018 is de allereerste pilot van de Lekker In Mijn Vel training preventief op school gestart. Dit was een spannende stap, maar wat was het gaaf. 8 weken hebben we geïnvesteerd in 29 kinderen uit groep 3 van de Anne Frank school te Bunnik. Elke week was het weer een feestje en een enorme leerervaring.
Onze preventieve training op scholen is voor de groep 1, 2  & 3. Samen met de MiniMuzikantjes wordt op creatieve wijze geïnvesteerd in het zelfbeeld van elk kind.
De CD van de MiniMuzikantjes
Het was zover! In April was de eerste CD van de MiniMuzikantjes een feit! De MiniMuzikantjes investeren in de sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen en zo staat de CD dan ook in het teken van kwaliteiten en emoties. De CD was een voorloper op het kinderboek van de MiniMuzikantjes. Elke MiniMuzikant heeft 2 liedjes opgenomen welke in het kinderboek avonturen terug te vinden zijn.
De MiniMuzikantjes op Spotify
In augustus kwam de cd ook op Spotify. Dit was zeer goed nieuws, want niet iedereen heeft nog een cd speler tegenwoordig. Leuk voor alle kids, dus voor thuis, in de auto, bij opa & oma of ook op vakantie!
Pilot 2 & 3
Op de Driekoningenschool in de Meern hebben we pilot nummer 2 en 3 gedraaid binnen de groepen 1, 2 & 3.  Wauw wat was dit fantastisch om te doen! De Lekker In Mijn Vel training preventief op scholen voor de groep 1, 2 & 3 is dan nu ook ready voor alle scholen. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid die ons is geboden om de pilots in 2018 te laten plaatsvinden en ons product te perfectioneren.
En Last but not least!
De eerste druk van ons kinderboek: “De MiniMuzikantjes en het emotiefestijn”
Hét kinderboek vol ontroering, bewustwording!
Het kinderboek is te koop via onze webshop op
de website van Kindertraining Nederland.

 

Bedankt voor een mooi jaar!

Fijne liefdevolle feestdagen allemaal!
Creatieve groet,
Larissa & Jennie