Kerstkaarten van de MiniMuzikantjes

 

Het is altijd leuk om een kaartje door de brievenbus te krijgen.

Met kerst is dat net even wat meer speciaal.

 

Met de kerstkaart van de MiniMuzikantjes maak je niet alleen je familie en vrienden blij, maar steun je ook een ontzettend goed doel.

Wij jij deze fantastische kerstkaart waarbij wij 70% van de opbrengst doneren aan Movement on the ground? Bestel dan onze kerstkaart en lees hieronder alle informatie over Movement on the ground.

70% van de opbrengst van onze kerstkaart zal naar een goed doel gaan.

We hebben gekozen voor Movement on the ground omdat zij het verschil te maken en de grote humanitaire crisis die er in deze wereld is.
Movement on the ground is een stichting die zich inzet om de bootvluchtelingen in Griekenland goed op te vangen en hen te voorzien in de basisbehoeften zoals veiligheid, schoon drinkwater, voldoende eten, zorg en hygiëne. De mensen van Movement on the ground willen de leefwereld van de vluchtelingen minder uitzichtloos maken en streven er daarom ook naar om, naast het vervullen van de basisbehoeften, de kampen van de vluchtelingen te verbeteren en te ‘upgraden’ (zoals Movement on the ground dit noemt) naar een campus. Met deze ‘Camp to campus’ willen ze een plek creëren waar ruimte is voor wonen, spelen en onderwijs, ontwikkeling en integratie.

Met het kopen van de kerstkaarten van de MiniMuzikantjes biedt je een kans om een verschil te maken in de grote humanitaire crisis die er in deze wereld is en mensen iets te geven wat direct aan hen wordt besteed die in erbarmelijke omstandigheden verkeren waar ze niet om gevraagd hebben.
Bekijk de website van Movement on the ground

 

JA IK WIL DIE KERSTKAARTEN!

De kerstkaarten van de MiniMuzikantjes zijn te bestellen via onze nieuwe webshop

Bestel een pakketje van 10 kerstkaarten (met dezelfde afbeelding)
+ 10 gekleurde enveloppen voor €5,-
(excl. verzendkosten)

Na de kerst zullen we 70% van de opbrengst van de kerstkaarten live doneren op de website van Stichting Movement on the ground.

Wil je dit zien?
Hou social media van de MiniMuzikantjes en Kindertraining Nederland op ‘3e’ kerstdag goed in de gaten.

Creatieve groet,
Larissa & Jennie