‘Lekker In Mijn Vel’ wat is dat nou eigenlijk?

 

‘Lekker In Mijn Vel’ wat is dat nou eigenlijk?

Voor ons staat ‘Lekker In Mijn Vel’ niet voor altijd een glimlach op het gezicht. Het betekent niet dat kinderen altijd vrolijk moeten zijn, het betekent niet dat kinderen niet mogen balen of mopperen. Juist even lekker hangen in een emotie kan helpend zijn, dit hebben we als volwassen ook wel eens.

Maar hoe vaak gebeurd het thuis dat jouw kind iets wilt vertellen hoe het zich voelt, maar niet de juiste woorden kan vinden? En wat er niet uit komt in woorden, komt eruit in gedrag. En 9 van de 10 keer zal het verhaal achter het gedrag van jouw kind je niet boos maken, maar juist je hart breken.

Wij staan voor dat kinderen emotioneel lekker in hun vel zitten. Dat ze emoties kunnen herkennen en ook tijdens moeilijke momenten in hun leven hun emoties onder woorden kunnen brengen.

Alles start met een stuk bewustwording. Bewustwording bij het kind over zichzelf, over de ander, zijn of haar wensen, talenten en vaardigheden.
Hier richten wij ons dan op met de LIMV methode; vanuit verbinding groeien, communiceren en talenten vieren, zodat we met respect en vertrouwen aandacht hebben voor elkaar en allemaal gelijkwaardig zijn.

Onze LIMV trainingen vol creativiteit zijn preventief inzetbaar op scholen en curatief inzetbaar, zowel individueel als in groepsverband.

 

Bekijk ons aanbod op scholen

Bekijk ons aanbod individueel 

Bekijk ons aanbod in groepsverband