HeppieDayZ; dagbesteding voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Een plek waar elk kind gaat stralen en kan groeien!

Bij HeppieDayZ geloven we dat elk kind unieke talenten en mogelijkheden heeft, ongeacht de ontwikkelingsachterstand waarmee ze geconfronteerd worden. Onze dagbesteding is erop gericht om kinderen met een ontwikkelingsachterstand een stimulerende en ondersteunende omgeving te bieden, waarin ze kunnen bloeien en hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

Ons toegewijde team van professionals heeft ruime ervaring in het werken met kinderen met diverse ontwikkelingsachterstanden, waaronder verstandelijke beperkingen, autismespectrumstoornissen, het syndroom van Down en andere uitdagingen. We begrijpen dat elk kind uniek is en zijn of haar eigen specifieke behoeften heeft. Daarom creëren we een programma op maat dat afgestemd is op de individuele mogelijkheden en interesses van elk kind.

Bij HeppieDayZ staat plezier en groei centraal. We bieden een breed scala aan activiteiten en stimulerende spelvormen die de ontwikkeling van motorische vaardigheden, communicatie, sociale interactie en zelfvertrouwen bevorderen. Of het nu gaat om creatieve expressie, sensorische integratie, speltherapie of educatieve activiteiten, we streven ernaar om een positieve en betekenisvolle dagbesteding te bieden.

We hechten ook veel waarde aan samenwerking met ouders en verzorgers. Zij hebben een essentiële rol in het leven van hun kind en we nodigen hen uit om nauw betrokken te zijn bij het dagbestedingsprogramma. We delen regelmatig updates, communiceren openlijk en zorgen voor een continue uitwisseling van informatie om ervoor te zorgen dat we samenwerken aan de beste ondersteuning voor het kind. Ook hebben we elk jaar een zomershow met onze HeppieDayZ deelnemers en vindt er elk jaar een kerstborrel plaats met alle ouders.

Helaas zit onze dagbestedingsgroep op dit moment vol. Wel is er soms her en der wat ruimte, dus wil je erg graag dat jouw kind bij ons komt, dan kan je altijd contact opnemen!

Neem contact op