Wat je kan leren van Fretje

Leer van de kwaliteiten van Fretje

 

Fretje staat graag vooraan op het podium en kan goed leiding nemen. Hij wil graag gezien worden, hij kan goed entertainen en voor zichzelf opkomen. Soms kan Fretje iets te enthousiast zijn in leiding nemen en bepalen waardoor hij snel geïrriteerd en teleurgesteld raakt om en in de ander. Fretje kan niet zo goed samenwerken. Hij vindt dat anderen dan niet goed luisteren en het gaat dan niet zoals hij wil, waarop hij boos wordt. Dit is onhandig van Fretje, want hij wil juist graag samenwerken en 1 team zijn.

Naast dat Fretje vaak onhandig is, heeft Fretje ook veel kwaliteiten. Zo kan Fretje goed voor zichzelf opkomen. Hij kan dit doordat hij stevig met beide benen op de grond staat, iemand goed aankijkt als hij iets zegt en met duidelijke stem praat. Van Fretje kunnen we leren dat wanneer we deze 3 dingen goed kunnen: stevig staan, de ander aankijken en praten met een duidelijke stem, we beter voor onszelf kunnen opkomen.
Eigenlijk voelt Fretje zich zijn eigen superheld, hoe tof is dat!

 

Geef jouw kind een zelfvertrouwen BOOST en maak de superhelden poster met zijn eigen foto en eigen naam!
En om thuis een gezellige en mooie verbinding te maken met elkaar als gezin is het leuk om thuis Fretje’s Superhelden spel te spelen. 

Ben je geïnteresseerd in wat jouw kind nog meer kan leren van Fretje en welke oefeningen wij hiervoor gebruiken tijdens onze trainingen?
Geef je kind dan nu op voor een Lekker In Mijn Vel training en kom kennismaken!

 

Print hier de SUPERHELD poster voor jouw kind!

Print hier de SUPERHELDIN poster voor jouw kind!

 

En maak jullie eigen SUPERHELDEN spel voor thuis!! Print deze hier!