Lekker In Mijn Vel voor Peuters en Kleuters

Waarom bieden wij trainingen aan voor Peuters en Kleuters?

Trainingen gericht op de sociaal emotionele ontwikkeling voor Peuters en Kleuters zijn waardevol omdat het hen helpt emoties te herkennen, begrijpen en beheren.
Het legt de basis voor gezonde sociaal-emotionele vaardigheden en kan latere uitdagingen verminderen.

Is dit niet raar? Want kinderen moeten al zoveel?

Het is zeker niet raar! Sociaal- Emotionele trainingen voor peuters en kleuters zijn juist belangrijk voor hun welzijn en toekomstige succes. Het ondersteunt een gezonde groei op sociaal-emotioneel gebied. En doordat wij het op een zeer toegankelijke manier doen, worden onze trainingen eigenlijk enkel als plezierig ervaren! Een win-win situatie voor ons: kinderen hebben plezier en groeien in hun ontwikkeling.

Onze individuele trainingen vinden plaats in een therapie ruimte die zo is ingericht dat kinderen zich veilig voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd.

Onze groepstrainingen vinden plaats in ons eigen theater aan de Burgemeester Verderlaan 19 te Utrecht.

Wil je jouw peuter of kleuter ondersteunen in de sociaal emotionele ontwikkeling? En wil je zelf groeien hoe jij als deze ontwikkeling kan ondersteuning? Bekijk dan hier onze LIMV trainingen voor peuter en kleuters bij ons op de locatie Utrecht.


Wil je thuis samen op reis met je peuter?
Bestel dan onze LIMV Peuter MiniMuzikantjes Box voor thuis! Een box op unieke wijze samengesteld, waardoor je samen THUIS een 8 weekse reis samen met de MiniMuzikantjes maakt door Muziekland, vol plezier en tegelijkertijd groeien! Bekijk hier onze Lekker In Mijn Vel MiniMuzikantjes Thuis box.


Wil je zelf ondersteuning als ouder vanuit een oordeel loze en positieve benadering?
Bekijk dan onze Online Oudertraining!