Lekker In Mijn Vel Peuter EmotieBox voor thuis

Met onze “Lekker In Mijn Vel Peuter EmotieBox” gaan we samen op reis!

Onze Peuter Emotiebox is een bundel van genieten, ontdekken, samenzijn, leren en creativiteit, iets wat een waardevolle aanvulling kan zijn op jullie dagelijkse avonturen met jullie peuter!

In onze peuter emotiebox willen wij jullie als ouders een helpende hand bieden. We begrijpen dat het soms overweldigend kan zijn om te zien hoe je peuter worstelt met zijn of haar emoties. –> Daarom hebben we deze box samengesteld met als doel jullie te ondersteunen in de reis van emotieregulatie en opvoeding.

Samen met de MiniMuzikantjes gaan jullie een 8 weekse reis maken door Emotieland, vol kleuren, spelen, lezen, gezinsopdrachten en leuke opdrachten voor jullie peuter. Deze momenten van samenzijn en spel zijn niet alleen bedoeld om jullie te vermaken, maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van jullie kind. Het is een ontdekkingsreis door de wereld van emoties en opvoeding.

Laten we samen bouwen aan een sterke band met je kind(eren) en hen helpen op te groeien tot emotioneel veerkrachtige individuen” Jennie de Weerd

Peuterboek: De MiniMuzikantjes en het Emotie Feest
5 knuffels van de MiniMuzikantjes
Een werkboek voor ouders en een doeboek voor kinderen vol informatie, gezinsopdrachten, extra ideeën voor jullie peuter
Voor elke week een knutselopdracht
Een kleurboek
Een cd met alle liedjes, die ook op Spotify staan

Laten we samen leren, groeien en genieten van de kostbare momenten met onze kleintjes. Creëer samen een liefdevolle herinnering vol genieten en samen groeien in de kindertijd.

Bestel nu de Lekker In Mijn Vel Peuter Emotiebox

Als je klikt op de link wordt je doorgezet naar de HeppieShop. Producten waar je heppie van wordt. Binnen deze webshop worden de producten van de MiniMuzikantjes verkocht.