Trainingen voor Professionals

Mei 2024 – Training ‘Lekker In Mijn Vel – MiniMuzikantjes’- voor kindercoaches

Een cursus voor kindercoaches over sociaal-emotionele vaardigheden en veerkracht bij kinderen.

Gegeven door

Dr. Colin Bos
Sociale psychologie (RUG) | Marketing en Consumentengedrag (Wageningen UR) | Philips Research Eindhoven (Persoonlijke gezondheid en ziekte-management) |

Lilly-Rose Jonkers
Pedagoog | Kindercoach

Jennie de Weerd-Bos
Pedagoog | Kindercoach | Kindertherapeut

Geen methode is perfect

Bij de opleiding van LIMV MiniMuzikantjes geloven we dat geen enkele methode perfect is, ook die van ons niet. We geloven dat elke methode waardevolle elementen biedt die kunnen bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Daarom zijn we verheugd om onze opleiding voor kindercoaches te introduceren, gebaseerd op onze unieke LIMV MiniMuzikantjes methode. In mei 2025 nodigen we kindercoaches uit om deel te nemen aan een inspirerende en praktische training die je zal helpen om kinderen op een speelse manier te ondersteunen. Deze opleiding biedt je de kans om te leren hoe de MiniMuzikantjes kunnen worden ingezet als een krachtig hulpmiddel om kinderen te helpen leren, ontwikkelen en verwerken.

Wat kun je verwachten van deze opleiding?

  • Interactieve Modules: Onze opleiding bestaat uit diverse modules die je op een interactieve manier kennis laten maken met de MiniMuzikantjes methode en hoe deze kan worden geïntegreerd in jouw werk als kindercoach.
    Interactieve Modules: Onze opleiding bestaat uit diverse modules die je op een interactieve manier kennis laten maken met de MiniMuzikantjes methode en hoe deze kan worden geïntegreerd in jouw werk als kindercoach.
  • Praktische Toepassingen: Leer hoe je creativiteit en spel kunt gebruiken om de emotionele en sociale vaardigheden en veerkracht van kinderen te versterken.
  • Gezamenlijke Groei: Ontmoet andere professionals, deel ervaringen en bouw je netwerk uit.
  • Flexibiliteit en Ondersteuning: We bieden een flexibele leeromgeving met voldoende ondersteuning, zodat je de opleiding kunt volgen op een manier die past bij jouw schema en leerstijl.

Bij Lekker In Mijn Vel streven we ernaar om kindercoaches de tools en kennis te geven om kinderen te helpen opgroeien tot zelfverzekerde, veerkrachtige en gelukkige individuen. We nodigen je uit om deze kans aan te grijpen en je aan te melden voor onze opleiding. Schrijf je nu in en ontdek hoe de MiniMuzikantjes een verschil kunnen maken in het leven van kinderen!

Doel

Overbrengen van de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van sociaal-emotionele gezondheid bij kinderen
Bieden van een theoretisch kader / mindset waarmee de professional aan de slag kan
Leveren van handvatten aan professionals
Introductie van een methode om emoties begrijpelijk en bespreekbaar te maken

Binnenkort te boeken!